Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sendvič se sleděm

Sendvič se sleděm

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Uzený filet sledě osolíme.
2
Na pánvi s olejem jej krátce orestujeme z obou stran.
3
Cibuli nakrájíme na kroužky.
4
Na pečivo umístíme cibuli, na kterou vložíme filet.
5
Ozdobíme snítkem kopru.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

156
kcal

651
kJ

Makroživiny

03691215 7.46 g12.46 g7.74 g3.08 g B S T Vl
Bílkoviny:7.46 g
Sacharidy:12.46 g
Tuky:7.74 g
Vláknina:3.08 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
3.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.4
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.46 g) Sacharidy (12.46 g) Tuky (7.74 g) Vláknina (3.08 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.6 %) Sacharidy (32.7 %) Tuky (43.8 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.