Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sezamový halibut

Sezamový halibut

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Sušené řasy wakame namočíme na 10 minut ve vodě.
2
Poté z řas vymačkáme přebytečnou vodu a se špetkou soli je nasucho opražíme na nepřilnavé pánvi.
3
Přemístíme je do misky, v níž je promícháme s nakrájenými nudličkami ředkve.
4
Osolíme, opepříme a zakápneme olejem a limetkovou šťávou.
5
Připrava halibuta: Čerstvý filet z halibuta opláchneme.
6
Osolíme, opepříme a okořeníme směsí mleté papriky, koriandru, rozmarýnu a hřebíčku.
7
Rybu do pekáčku a přesuneme ji do trouby.
8
Při 180 stupních pečeme 15 minut.
9
Poté jej posypeme sezamem.
10
Podáváme s wakame salátem a plátky rajčete.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

373
kcal

1559
kJ

Makroživiny

0611172228 23.26 g18.24 g21.06 g8.6 g B S T Vl
Bílkoviny:23.26 g
Sacharidy:18.24 g
Tuky:21.06 g
Vláknina:8.6 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
3.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.74
kcal

cholesterol
50
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.26 g) Sacharidy (18.24 g) Tuky (21.06 g) Vláknina (8.6 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.6 %) Sacharidy (20 %) Tuky (49.8 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.