Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Slávky s polníčkem

Slávky s polníčkem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava slávek: Slávky propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V menším množství vody je vaříme pod poklicí přibližně 2-3 minuty.
3
Poté vodu slijeme a znovu důkladně propláchneme.
4
Slávky mírně osolíme a na pánvi s olejem zprudka za stálého míchání osmahneme.
5
Příprava salátu: Papriku a rajčátka nakrájíme.
6
V misce smícháme s polníčkem.
7
Zakápneme olejem a balsamikovým octem.
8
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

306
kcal

1279
kJ

Makroživiny

0612182430 16.24 g24.94 g14.08 g7.19 g B S T Vl
Bílkoviny:16.24 g
Sacharidy:24.94 g
Tuky:14.08 g
Vláknina:7.19 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
5.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
300
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.24 g) Sacharidy (24.94 g) Tuky (14.08 g) Vláknina (7.19 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.7 %) Sacharidy (33.3 %) Tuky (40.5 %) Vláknina (4.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.