Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažená křepelčí vejce s avokádem

Smažená křepelčí vejce s avokádem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava vajec: Na pánvi rozehřejeme máslo.
2
Rozklepneme 4 křepelčí vejce.
3
Osolíme a smažíme 2 minuty.
4
Příprava tofu: Tofu nakrájíme na kostičky.
5
Na pánvi je krátce osmahneme ze všech stran.
6
Zeleninu omyjeme, salát natrháme a rajčátka rozkrojíme na půl.
7
Čerstvé avokádo oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na plátky.
8
Podáváme s chlebem a ozdobené řeřichou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

615
kcal

2575
kJ

Makroživiny

0919283847 29.43 g30.55 g38.9 g12.7 g B S T Vl
Bílkoviny:29.43 g
Sacharidy:30.55 g
Tuky:38.9 g
Vláknina:12.7 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
6.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.92
kcal

cholesterol
350.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.43 g) Sacharidy (30.55 g) Tuky (38.9 g) Vláknina (12.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.6 %) Sacharidy (20.4 %) Tuky (55.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.