Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažené brambůrky

Smažené brambůrky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Brambory oloupeme, nakrájíme na cca 2-3 mm silné plátky nožem a osušíme je v utěrce.
2
Poté je na pánvi s větším množství rozpáleného oleje smažíme dozlatova.
3
Bramborových plátků nevkládáme do oleje příliš, aby se k sobě neslepily.
4
Po osmažení je osušíme na ubrousku a necháme zcela vychladnout.
5
Nakonec je ochutíme menším množství soli.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

454
kcal

1898
kJ

Makroživiny

01019293848 3 g20 g39.7 g2.2 g B S T Vl
Bílkoviny:3 g
Sacharidy:20 g
Tuky:39.7 g
Vláknina:2.2 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
8.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3 g) Sacharidy (20 g) Tuky (39.7 g) Vláknina (2.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (2.7 %) Sacharidy (18.3 %) Tuky (78 %) Vláknina (1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.