Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažené kalamáry

Smažené kalamáry

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Kroužky kalamárů omyjeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.
2
Na pánvi s olejem smažíme po obou stranách dozlatova.
3
Na talíři pokapeme citrónovou šťávou.
4
Podáváme s čerstvými listy salátu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

478
kcal

2002
kJ

Makroživiny

0816233139 27.95 g17.55 g32.25 g3.1 g B S T Vl
Bílkoviny:27.95 g
Sacharidy:17.55 g
Tuky:32.25 g
Vláknina:3.1 g

Glykémie

index
12
kcal

nálož
2.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (27.95 g) Sacharidy (17.55 g) Tuky (32.25 g) Vláknina (3.1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24 %) Sacharidy (15.1 %) Tuky (59.6 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.