Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažené krevety s hranolky

Smažené krevety s hranolky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Do rozehřátého oleje ve fritovacím hrnci vložíme hranolky i krevety a smažíme dozlatova.
2
Vše osolíme a podáváme s kečupem a salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

613
kcal

2563
kJ

Makroživiny

01529445873 40.9 g61.23 g21.73 g4.27 g B S T Vl
Bílkoviny:40.9 g
Sacharidy:61.23 g
Tuky:21.73 g
Vláknina:4.27 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
16.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.43
kcal

cholesterol
280
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (40.9 g) Sacharidy (61.23 g) Tuky (21.73 g) Vláknina (4.27 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.1 %) Sacharidy (40.6 %) Tuky (31 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.