Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažený pangasius s bramborovým salátem

Smažený pangasius s bramborovým salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Oloupané a omyté brambory nakrájíme.
2
V hrnci s osolenou vodou vaříme do měkka.
3
Vodu scedíme a brambory necháme zchladnout.
4
Studené brambory nakrájíme na kostičky.
5
Smícháme je s jogurtem a ozdobíme nasekaným koprem.
6
Příprava ryby: Rybu omyjeme a osušíme.
7
Pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
8
Poté ji obalíme hladkou moukou, rozšlehaným vejcem a strouhankou.
9
Na pánvi s olejem smažíme po obou stranách.
10
Podáváme s nakládanou okurkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

632
kcal

2646
kJ

Makroživiny

01224374961 42.53 g50.95 g27.75 g4.44 g B S T Vl
Bílkoviny:42.53 g
Sacharidy:50.95 g
Tuky:27.75 g
Vláknina:4.44 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
16.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.08
kcal

cholesterol
264.8
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (42.53 g) Sacharidy (50.95 g) Tuky (27.75 g) Vláknina (4.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.4 %) Sacharidy (32.8 %) Tuky (38.5 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.