Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Špagety s mořskými plody a smetanovou omáčkou

Špagety s mořskými plody a smetanovou omáčkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A14 - Měkkýši, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na pánvi na olivovém oleji osmahneme nakrájenou šalotku s plátky česneku.
2
Do pánve přidáme čerstvé dary moře, špenát a cherry rajčátka a krátce podusíme.
3
Vše okořeníme a přidáme vymačkanou citronovou šťávu a smetanu.
4
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente (na skus).
5
Smícháme je s prohřátou omáčkou a dozdobíme čerstvou nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

743
kcal

3110
kJ

Makroživiny

01937567493 32.35 g77.18 g31.83 g9.36 g B S T Vl
Bílkoviny:32.35 g
Sacharidy:77.18 g
Tuky:31.83 g
Vláknina:9.36 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
20.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
332
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.35 g) Sacharidy (77.18 g) Tuky (31.83 g) Vláknina (9.36 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.7 %) Sacharidy (42.3 %) Tuky (37.5 %) Vláknina (2.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.