Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Špenátové brambory s tempehem

Špenátové brambory s tempehem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Brambory omyjeme.
2
Se slupkou je uvaříme ve vodě.
3
Mezitím na pánvi s olejem orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku.
4
Po chvilce přidáme omytý špenát a restujeme jej až do chvíle, kdy zelené listy slehnou.
5
Přidáme kousky tempehu, uvařené brambory, kari koření a sůl.
6
Celou směs promícháme a necháme na pánvi zhruba 2-3 minuty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

422
kcal

1766
kJ

Makroživiny

0816243240 24.32 g33.36 g17.89 g15.2 g B S T Vl
Bílkoviny:24.32 g
Sacharidy:33.36 g
Tuky:17.89 g
Vláknina:15.2 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
8.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.42
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.32 g) Sacharidy (33.36 g) Tuky (17.89 g) Vláknina (15.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.5 %) Sacharidy (32.2 %) Tuky (37.2 %) Vláknina (7.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.