Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z chřestu

Šťáva z chřestu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Chřest omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

33
kcal

140
kJ

Makroživiny

01.42.84.25.67 1.6 g6 g0.12 g1 g B S T Vl
Bílkoviny:1.6 g
Sacharidy:6 g
Tuky:0.12 g
Vláknina:1 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
2.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.6 g) Sacharidy (6 g) Tuky (0.12 g) Vláknina (1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.2 %) Sacharidy (72 %) Tuky (3.1 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.