Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z okurky

Šťáva z okurky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Okurku omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

13
kcal

52
kJ

Makroživiny

00.61.21.82.43 0.3 g2.5 g0.1 g0.2 g B S T Vl
Bílkoviny:0.3 g
Sacharidy:2.5 g
Tuky:0.1 g
Vláknina:0.2 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
0.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.3 g) Sacharidy (2.5 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (0.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.6 %) Sacharidy (80.4 %) Tuky (6.9 %) Vláknina (3.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.