Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z růžičkové kapusty

Šťáva z růžičkové kapusty

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Růžičkovou kapustu očistíme a nakrájíme na kousky.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

62
kcal

258
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 4 g10 g0.4 g1 g B S T Vl
Bílkoviny:4 g
Sacharidy:10 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:1 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4 g) Sacharidy (10 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.1 %) Sacharidy (65.2 %) Tuky (5.6 %) Vláknina (3.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.