Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z výhonků pšenice

Šťáva z výhonků pšenice

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Naklíčenou pšenici propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Poté ji odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

67
kcal

281
kJ

Makroživiny

0246810 6 g8 g1.2 g0.2 g B S T Vl
Bílkoviny:6 g
Sacharidy:8 g
Tuky:1.2 g
Vláknina:0.2 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
2.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6 g) Sacharidy (8 g) Tuky (1.2 g) Vláknina (0.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (36 %) Sacharidy (48 %) Tuky (15.5 %) Vláknina (0.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.