Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva ze špenátu

Šťáva ze špenátu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Čerstvé lístky špenátu omyjeme.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

85
kcal

354
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 10 g7.5 g1.5 g0.5 g B S T Vl
Bílkoviny:10 g
Sacharidy:7.5 g
Tuky:1.5 g
Vláknina:0.5 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
1.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10 g) Sacharidy (7.5 g) Tuky (1.5 g) Vláknina (0.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (47.7 %) Sacharidy (35.8 %) Tuky (15.4 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.