Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Stroganoff s rýží

Stroganoff s rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava masa: Cibuli oloupeme, nakrájíme a spolu s žampiony orestujeme v hrnci na lžíci rozehřátého oleje.
2
Na pánvi s olejem zprudka opečeme z obou stran hovězí maso nakrájené na nudličky.
3
Poté smícháme orestovanou cibuli s masem, přidáme kečup, sůl, nakládanou okurku, zakysanou smetanu a celou směs pár minut dusíme.
4
Příprava rýže: Rýži vaříme 12 – 15 minut v solené vodě.
5
Pokrm dozdobíme čtvrtkou rajčete, salátem a petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

802
kcal

3355
kJ

Makroživiny

01937567493 40.49 g77.19 g35.72 g4.81 g B S T Vl
Bílkoviny:40.49 g
Sacharidy:77.19 g
Tuky:35.72 g
Vláknina:4.81 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
20.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.18
kcal

cholesterol
92.7
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (40.49 g) Sacharidy (77.19 g) Tuky (35.72 g) Vláknina (4.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.6 %) Sacharidy (39.2 %) Tuky (39.1 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.