Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sušené ovoce s mandlemi

Sušené ovoce s mandlemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Vybereme kvalitní kousky sušeného ovoce.
2
Na talíři je ozdobíme nesolenými neloupanými mandlemi.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

386
kcal

1616
kJ

Makroživiny

01123344657 7.77 g47.2 g16.43 g9.27 g B S T Vl
Bílkoviny:7.77 g
Sacharidy:47.2 g
Tuky:16.43 g
Vláknina:9.27 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
19.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.77 g) Sacharidy (47.2 g) Tuky (16.43 g) Vláknina (9.27 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.2 %) Sacharidy (49.8 %) Tuky (37.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.