Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Švestkový makovec

Švestkový makovec

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Sušené švestky namočíme na 2 hodiny do vody.
2
Poté je scedíme a vložíme do mísy.
3
Přidáme mandlové mléko a směs rozmixujeme.
4
Postupně do těsta zapracováváme mouku, vločky a mák.
5
Přidáme skořici a kypřící prášek.
6
Těsto přelijeme do kulaté formy vymazané olejem.
7
Vložíme do trouby předehřáté na 160 stupňů.
8
Pečeme 45 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

309
kcal

1292
kJ

Makroživiny

01020304050 6.77 g41.94 g10.95 g7.68 g B S T Vl
Bílkoviny:6.77 g
Sacharidy:41.94 g
Tuky:10.95 g
Vláknina:7.68 g

Glykémie

index
41
kcal

nálož
17.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.08
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.77 g) Sacharidy (41.94 g) Tuky (10.95 g) Vláknina (7.68 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.9 %) Sacharidy (55.2 %) Tuky (31 %) Vláknina (4.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.