Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Švestky s mandlovým překvapením

Švestky s mandlovým překvapením

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Do každé švestky vložíme jednu loupanou mandličku.
2
Poté nalámeme na malé kousky čokoládu.
3
Roztopíme ji nad vodní lázní.
4
Naplněnou švestku napíchneme na špejli a ponoříme do čokolády.
5
Na talíři ponecháme až do vychladnutí a zatuhnutí čokolády.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

402
kcal

1682
kJ

Makroživiny

01428415569 7 g57.4 g13.7 g10.5 g B S T Vl
Bílkoviny:7 g
Sacharidy:57.4 g
Tuky:13.7 g
Vláknina:10.5 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
24.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7 g) Sacharidy (57.4 g) Tuky (13.7 g) Vláknina (10.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.1 %) Sacharidy (58 %) Tuky (29.8 %) Vláknina (5.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.