Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tempeh na česneku

Tempeh na česneku

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Menší čerstvé brambory očistíme a nakrájíme na půlky.
2
Osolíme a opepříme.
3
Potřeme rozmačkaným česnekem.
4
Na pánvi s olejem zapékáme pod poklicí 20 minut.
5
Příprava tempehu: Cibuli nakrájíme na kousky cibuli a podusíme je na pánvi s olejem (2-3 minuty).
6
Na pánvi s olejem ji 2-3 minuty podusíme.
7
Poté přidáme nakrájený tempeh s kousky česneku.
8
Vše za stálého míchání orestujeme.
9
Podáváme se syrovou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

408
kcal

1706
kJ

Makroživiny

0817253442 21.79 g34.83 g17.36 g12.53 g B S T Vl
Bílkoviny:21.79 g
Sacharidy:34.83 g
Tuky:17.36 g
Vláknina:12.53 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
9.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.79 g) Sacharidy (34.83 g) Tuky (17.36 g) Vláknina (12.53 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.8 %) Sacharidy (34.8 %) Tuky (37.4 %) Vláknina (6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.