Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tempeh se sušenými rajčaty

Tempeh se sušenými rajčaty

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Pšenici propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V nesolené vodě ji uvaříme do měkka (25 - 30 minut).
3
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky.
4
Sušená rajčata nakrájíme na kostičky.
5
Na pánvi s olejem zeleninu 5 minut podusíme pod poklicí.
6
Ve vlažné vodě rozmícháme miso pastu.
7
Tempeh nakrájíme na kostičky a vložíme na 10 minut do marinády.
8
Po odstavení pánve z plotny promícháme naložený tempeh s cibulí s rajčaty.
9
Podáváme ochucené strouhaným parmezánem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

868
kcal

3630
kJ

Makroživiny

01938587796 39.1 g79.94 g38.31 g23.3 g B S T Vl
Bílkoviny:39.1 g
Sacharidy:79.94 g
Tuky:38.31 g
Vláknina:23.3 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
27.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.8
kcal

cholesterol
3.17
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.1 g) Sacharidy (79.94 g) Tuky (38.31 g) Vláknina (23.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.4 %) Sacharidy (37.6 %) Tuky (38.8 %) Vláknina (5.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.