Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tempeh v houbové omáčce

Tempeh v houbové omáčce

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Kamut opláchneme ve studené vodě.
2
V hrnci pod pokličkou na mírném stupni vaříme bez soli přibližně 25 minut.
3
Cibuli nakrájíme na kostičky.
4
Fazolové lusky a žampiony nakrájíme na větší kousky.
5
Vše na pánvi s olejem krátce podusíme.
6
Přibližně po 5 minutách přidáme nakrájený tempeh a dusíme dalších 5 minut.
7
Poté odstavíme z plotny a necháme 2 minutky chladnout.
8
Přidáme ve vlažné vodě rozmíchanou miso pastu s několika kapkami citronové šťávy.
9
Směs necháme pod poklicí odstát.
10
Podáváme se salátovou oblohou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

636
kcal

2660
kJ

Makroživiny

01632476379 34.78 g65.67 g21.06 g22.23 g B S T Vl
Bílkoviny:34.78 g
Sacharidy:65.67 g
Tuky:21.06 g
Vláknina:22.23 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
9.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.73
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (34.78 g) Sacharidy (65.67 g) Tuky (21.06 g) Vláknina (22.23 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.2 %) Sacharidy (42 %) Tuky (29 %) Vláknina (6.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.