Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Thajská krevetová polévka

Thajská krevetová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Do hrnce dáme horkou vodu, přidáme citronovou trávu, zázvor a limetkovou kůru.
2
Vaříme cca 2 minuty, pak přidáme houby, chilli papričku a koriandr.
3
Po 3 minutách přidáme krevety a jarní cibulku.
4
Po dalších 3 minutách přidáme kokosové mléko a koriandr a vaříme ještě minutu.
5
Nakonec polévku dochutíme rybí omáčkou, cukrem a limetkovou šťávou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

120
kcal

502
kJ

Makroživiny

03681114 11.77 g8.47 g3.91 g1.91 g B S T Vl
Bílkoviny:11.77 g
Sacharidy:8.47 g
Tuky:3.91 g
Vláknina:1.91 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.81
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.77 g) Sacharidy (8.47 g) Tuky (3.91 g) Vláknina (1.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (39.8 %) Sacharidy (28.6 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (3.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.