Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Toast s mletým masem a vejcem

Toast s mletým masem a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Na olivovém oleji osmažíme vejce.
2
Čerstvé mleté hovězí maso ochutíme solí a pepřem.
3
Důkladně promícháme.
4
Podáváme s bagetou, salátem a řeřichovými klíčky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

229
kcal

957
kJ

Makroživiny

047111418 15.32 g15.24 g11.37 g2.03 g B S T Vl
Bílkoviny:15.32 g
Sacharidy:15.24 g
Tuky:11.37 g
Vláknina:2.03 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.42
kcal

cholesterol
199.1
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.32 g) Sacharidy (15.24 g) Tuky (11.37 g) Vláknina (2.03 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.4 %) Sacharidy (27.2 %) Tuky (43.7 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.