Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Nejprve dáme vejce do vroucí vody a vaříme cca 10 min.
2
Chléb vložíme do toastovače a opečeme dozlatova.
3
Ještě teplý toast na talíři namažeme máslem, obložíme sýrem, slaninou, rajčaty, salátem a uvařeným nakrájeným vejcem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

411
kcal

1718
kJ

Makroživiny

0815233038 11.89 g18.23 g31.9 g1.51 g B S T Vl
Bílkoviny:11.89 g
Sacharidy:18.23 g
Tuky:31.9 g
Vláknina:1.51 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
5.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.01
kcal

cholesterol
161.83
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.89 g) Sacharidy (18.23 g) Tuky (31.9 g) Vláknina (1.51 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.9 %) Sacharidy (18.3 %) Tuky (69 %) Vláknina (0.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.