Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tofu krém

Tofu krém

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Brokolici propláchneme pod tekoucí vodou a nalámeme na růžičky.
2
Kedluben oloupeme a nakrájíme na kousky.
3
V hrnci s nesolenou vodou uvaříme zeleninu s hlívou do měkka (25 minut).
4
Tofu nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce se zeleninou a rozmixujeme.
5
Po zchládnutí vmícháme miso pastu a ochutíme pepřem.
6
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

240
kcal

1002
kJ

Makroživiny

0612182430 14.6 g25.31 g6.63 g10.14 g B S T Vl
Bílkoviny:14.6 g
Sacharidy:25.31 g
Tuky:6.63 g
Vláknina:10.14 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
5.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.6 g) Sacharidy (25.31 g) Tuky (6.63 g) Vláknina (10.14 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.7 %) Sacharidy (42.9 %) Tuky (24.2 %) Vláknina (8.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.