Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tofu se salátem

Tofu se salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A11 - Sezam, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Salát, polníček a listy červené řepy omyjeme a natrháme na menší kousky.
2
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno.
3
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky.
4
Rajčátka omyjeme a rozkrojíme na půl.
5
Tofu nakrájíme na kostičky a smícháme s připravenou zeleninou.
6
Salát ozdobíme sezamovými semínky a čerstvou pažitkou.
7
Podáváme se sójovou omáčkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

263
kcal

1100
kJ

Makroživiny

049131822 18.19 g12.78 g13.64 g8.1 g B S T Vl
Bílkoviny:18.19 g
Sacharidy:12.78 g
Tuky:13.64 g
Vláknina:8.1 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
1.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.23
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (18.19 g) Sacharidy (12.78 g) Tuky (13.64 g) Vláknina (8.1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.3 %) Sacharidy (19.9 %) Tuky (45.7 %) Vláknina (6.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.