Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Treska na bylinkovém másle se špenátovými těstovinami

Treska na bylinkovém másle se špenátovými těstovinami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava těstovin: Do hrnce s vařící osolenou vodou vložíme těstoviny.
2
Vaříme do změknutí (12-15 minut).
3
Příprava ryby: Na pánvi rozehřejeme olej.
4
Tresku osušíme ubrouskem, osolíme a vložíme na pánev.
5
Krátce restujeme.
6
Podáváme ozdobené bylinkovým máslem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

708
kcal

2961
kJ

Makroživiny

021426384105 42.7 g87.12 g20.04 g4.02 g B S T Vl
Bílkoviny:42.7 g
Sacharidy:87.12 g
Tuky:20.04 g
Vláknina:4.02 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
27.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
128.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (42.7 g) Sacharidy (87.12 g) Tuky (20.04 g) Vláknina (4.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.4 %) Sacharidy (49.8 %) Tuky (24.7 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.