Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňák v sezamové krustě s rýžovými nudlemi

Tuňák v sezamové krustě s rýžovými nudlemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Příprava těstovin: Nudle uvaříme doměkka v mírně osolené vodě.
2
Scedíme je a promícháme s olejem.
3
Příprava ryby: Tuňáka osolíme, pokapeme citronem a obalíme v sezamu.
4
Vložíme ho do rozpálené grilovací pánve s olejem.
5
Krátce grilujeme z obou stran.
6
Poté jej nakrájíme na silnější plátky.
7
Podáváme s mixem salátů.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

676
kcal

2826
kJ

Makroživiny

01835537088 37.28 g73.06 g25.28 g3.32 g B S T Vl
Bílkoviny:37.28 g
Sacharidy:73.06 g
Tuky:25.28 g
Vláknina:3.32 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
20.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.09
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (37.28 g) Sacharidy (73.06 g) Tuky (25.28 g) Vláknina (3.32 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.4 %) Sacharidy (43.9 %) Tuky (32.7 %) Vláknina (0.99999999999999 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.