Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákové karbanátky s dipem

Tuňákové karbanátky s dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Tuňáka nameleme.
2
Osolíme, opepříme a přidáme vejce.
3
Důkladně promícháme a uhněteme válečky.
4
Na pánvi s rozpáleným olejem válečky smažíme dozlatova.
5
Příprava dipu: Do zakysané smetany vmícháme uzenou papriku a šťávu z citrónu.
6
Připrava zeleniny: Kopr a rukolu omyjeme a vložíme na talíř.
7
Mrkev očistíme a nastrouháme na plátky.
8
Na pánvi s olejem osmažíme.
9
Podáváme zdobené papričkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

340
kcal

1421
kJ

Makroživiny

0714202734 28.72 g8.79 g20.29 g3.42 g B S T Vl
Bílkoviny:28.72 g
Sacharidy:8.79 g
Tuky:20.29 g
Vláknina:3.42 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
1.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.48
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.72 g) Sacharidy (8.79 g) Tuky (20.29 g) Vláknina (3.42 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (34.7 %) Sacharidy (10.6 %) Tuky (52.7 %) Vláknina (2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.