Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákový steak s avokádem a rýží

Tuňákový steak s avokádem a rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži uvaříme v mírně osolené vodě doměkka.
2
Scedíme a přemístíme na talíř.
3
Příprava omáčky: Nakrájíme cibulku a koriandr na malé kousky.
4
Na pánvi s olejem podusíme do změknutí.
5
Mírně osolíme a ochutíme balsamikem.
6
Příprava ryby: Tuňáka osolíme a opepříme.
7
Na pánvi s olejem orestujeme z obou stran dozlatova.
8
Příprava avokáda: Avokádo oloupeme.
9
Nakrájíme na malé plátky.
9
Pokrm podáváme ozdobený čerstvým koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

606
kcal

2534
kJ

Makroživiny

01835537088 36.37 g73.47 g16.66 g8.13 g B S T Vl
Bílkoviny:36.37 g
Sacharidy:73.47 g
Tuky:16.66 g
Vláknina:8.13 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
21.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.06
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (36.37 g) Sacharidy (73.47 g) Tuky (16.66 g) Vláknina (8.13 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.3 %) Sacharidy (49.1 %) Tuky (24 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.