Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákový steak se salátem

Tuňákový steak se salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Tuňáka osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.
2
Vložíme na rozpálenou pánev s olejem.
3
Opečeme z obou stran dozlatova.
4
Připrava zeleniny: Zeleninu omyjeme.
5
Rajčata rozpůlíme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

313
kcal

1310
kJ

Makroživiny

01123344657 47.1 g4.96 g11 g2.94 g B S T Vl
Bílkoviny:47.1 g
Sacharidy:4.96 g
Tuky:11 g
Vláknina:2.94 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
0.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.28
kcal

cholesterol
100
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (47.1 g) Sacharidy (4.96 g) Tuky (11 g) Vláknina (2.94 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (61 %) Sacharidy (6.4 %) Tuky (30.7 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.