Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tvarůžková klasika

Tvarůžková klasika

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Nakrájíme syrovou cibuli a čerstvou papriku.
2
Tvarůžky podáváme se zeleninou a pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

361
kcal

1510
kJ

Makroživiny

01019293848 39.85 g38.9 g2.89 g9.94 g B S T Vl
Bílkoviny:39.85 g
Sacharidy:38.9 g
Tuky:2.89 g
Vláknina:9.94 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
11.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
6.13
kcal

cholesterol
3.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.85 g) Sacharidy (38.9 g) Tuky (2.89 g) Vláknina (9.94 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (44.4 %) Sacharidy (43.3 %) Tuky (6.9 %) Vláknina (5.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.