Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ústřice s červeným kaviárem

Ústřice s červeným kaviárem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Vybereme ústřice s pevně uzavřenými lasturami.
2
Lastury před úpravou očistíme kartáčkem.
3
Krátce před podáváním je rozevřeme ústřicovým nožem. Dbáme na to, aby z nich nevytekla ústřicová voda.
4
Vrchní lasturu odstraníme.
5
Maso zbavíme ústřicového vousu, větší lasturu položíme na mísu a obložíme ledem.
6
Podáváme s červeným kaviárem a petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

73
kcal

306
kJ

Makroživiny

03581013 10.62 g3 g2.06 g0.12 g B S T Vl
Bílkoviny:10.62 g
Sacharidy:3 g
Tuky:2.06 g
Vláknina:0.12 g

Glykémie

index
10
kcal

nálož
0.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.26
kcal

cholesterol
381
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.62 g) Sacharidy (3 g) Tuky (2.06 g) Vláknina (0.12 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (58.7 %) Sacharidy (16.6 %) Tuky (24.4 %) Vláknina (0.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.