Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ústřice s citrónovou šťávou a koriandrem

Ústřice s citrónovou šťávou a koriandrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Vybereme ústřice s pevně uzavřenými lasturami.
2
Lastury před úpravou očistíme kartáčkem.
3
Krátce před podáváním je rozevřeme ústřicovým nožem. Dbáme na to, aby z nich nevytekla ústřicová voda.
4
Vrchní lasturu odstraníme.
5
Maso zbavíme ústřicového vousu, větší lasturu položíme na mísu a obložíme ledem.
6
Ústřice těsně před konzumací zakápneme citrónovou šťávou a ochutíme čerstvým koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

56
kcal

234
kJ

Makroživiny

01.42.84.25.67 6.24 g5 g1.14 g0.3 g B S T Vl
Bílkoviny:6.24 g
Sacharidy:5 g
Tuky:1.14 g
Vláknina:0.3 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
0.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
312
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.24 g) Sacharidy (5 g) Tuky (1.14 g) Vláknina (0.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (45.1 %) Sacharidy (36.1 %) Tuky (17.7 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.