Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vařené vejce s řeřichovými klíčky

Vařené vejce s řeřichovými klíčky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Nejprve řeřichové klíčky necháme vyklíčit z bio semínek, které necháme 24 hodin nakličovat na tmavém a teplém místě.
2
V hrnci zavaříme vodu a vložíme do ní na cca 10 minut vejce.
3
Poté je vyjmeme, zchladíme a oloupeme.
4
Ke konzumaci jsou vhodné klíčky i s kořínkem, kterými dozdobíme rozpůlené vejce a dosolíme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

82
kcal

345
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 6.62 g0.52 g5.88 g0.45 g B S T Vl
Bílkoviny:6.62 g
Sacharidy:0.52 g
Tuky:5.88 g
Vláknina:0.45 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
0.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.35
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.62 g) Sacharidy (0.52 g) Tuky (5.88 g) Vláknina (0.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (33.1 %) Sacharidy (2.6 %) Tuky (63.2 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.