Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vařený krab

Vařený krab

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Živého kraba před zpracováním důkladně umyjeme kartáčem pod proudem tekoucí vody a vaříme jej v osolené vodě s citrónem přibližně 15 minut.
2
Z uvařeného kraba vyjmeme maso z noh a klepet, popřípadě i z kloubů a z krunýře.
3
Maso podáváme na nahřátém talíři ozdobeném čerstvou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

159
kcal

667
kJ

Makroživiny

0510152025 21 g11.2 g2.5 g4 g B S T Vl
Bílkoviny:21 g
Sacharidy:11.2 g
Tuky:2.5 g
Vláknina:4 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
1.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.7
kcal

cholesterol
180
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21 g) Sacharidy (11.2 g) Tuky (2.5 g) Vláknina (4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (53.2 %) Sacharidy (28.4 %) Tuky (13.6 %) Vláknina (4.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.