Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vepřová směs s fazolkami a karotkou

Vepřová směs s fazolkami a karotkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A10 - Hořčice, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájenou cibuli.
2
Přidáme na kousky naporcované maso, rozmělněný česnek, sůl, pepř a lžíci plnotučné hořčice.
3
Vše podlijeme vodou a dusíme do měkka.
4
Brambory oškrábeme, omyjeme a vaříme v osolené vodě.
5
Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme baby karotku a fazolky a vše krátce dusíme, dokud není zelenina křehká (cca 2 minuty).
6
Maso podáváme s bramborami, dušenou zeleninou.
7
Pokrm dozdobíme nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

568
kcal

2377
kJ

Makroživiny

01019293848 38.97 g39.65 g26.14 g9.26 g B S T Vl
Bílkoviny:38.97 g
Sacharidy:39.65 g
Tuky:26.14 g
Vláknina:9.26 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
9.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.02
kcal

cholesterol
85.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (38.97 g) Sacharidy (39.65 g) Tuky (26.14 g) Vláknina (9.26 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28 %) Sacharidy (28.5 %) Tuky (40.4 %) Vláknina (3.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.