Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vepřové nudličky s bramborem

Vepřové nudličky s bramborem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: V mírně osolené vodě s kmínem uvaříme brambory nakrájené na kostičky.
2
Příprava masa: Vepřovou panenku nakrájíme na nudličky.
3
Maso lehce posypeme drceným rozmarýnem.
4
Na pánvi s olejem je krátce orestujeme.
5
Přiklopíme pánev poklicí a na minimální teplotě necháme přibližně 15 minut dusit.
6
V poslední třetině dušení osolíme a opepříme.
7
Pokrm na talíři ozdobíme nakrájenou okurkou a paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

428
kcal

1791
kJ

Makroživiny

0919283847 39.36 g29.43 g15.88 g4.95 g B S T Vl
Bílkoviny:39.36 g
Sacharidy:29.43 g
Tuky:15.88 g
Vláknina:4.95 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
7.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.36 g) Sacharidy (29.43 g) Tuky (15.88 g) Vláknina (4.95 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (37.4 %) Sacharidy (27.9 %) Tuky (32.5 %) Vláknina (2.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.