Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapečený lilek se sýrem a bylinkami

Zapečený lilek se sýrem a bylinkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Lilek nakrájíme podélně na plátky.
2
Osolíme a necháme 15 minut odležet.
3
Poté plátky orestujeme z obou stran na pánvi s olejem.
4
Na každý plátek dáme sýr a nasekané bylinky.
5
Zarolujeme a vložíme trouby předehřáté na 180°C.
6
Pečeme 10 min.
7
Podáváme ozdobené petrželkou a bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

426
kcal

1781
kJ

Makroživiny

0816233139 22.32 g10.02 g32.1 g3.76 g B S T Vl
Bílkoviny:22.32 g
Sacharidy:10.02 g
Tuky:32.1 g
Vláknina:3.76 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
3.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
80
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.32 g) Sacharidy (10.02 g) Tuky (32.1 g) Vláknina (3.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.6 %) Sacharidy (9.7 %) Tuky (66.9 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.