Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapékaný brambor s dipem

Zapékaný brambor s dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Omyté středně velké brambory rozkrojíme na půlky.
2
Mírně osolíme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánev s menším množstvím oleje.
3
Pod pokličkou pečeme do měkka přibližně 25 minut.
4
Příprava dipu: Ořechy kešu namočíme na 20 minut do vlažné vody.
5
Avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a oloupeme.
6
Poté ořechy s avokádem a malým množstvím balsamikového octa důkladně rozmixujeme.
7
Brambory podáváme s vychlazeným dipem, nakrájenou zeleninou a semínky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

588
kcal

2459
kJ

Makroživiny

01325385063 15.72 g52.45 g32.1 g13.04 g B S T Vl
Bílkoviny:15.72 g
Sacharidy:52.45 g
Tuky:32.1 g
Vláknina:13.04 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
19.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.17
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.72 g) Sacharidy (52.45 g) Tuky (32.1 g) Vláknina (13.04 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11 %) Sacharidy (36.5 %) Tuky (48.2 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.