Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zavináče s jablkovým salátem

Zavináče s jablkovým salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Šalotku a jablko nakrájíme na drobné kostičky.
2
Smícháme je se zakysanou smetanou a tatarskou omáčkou.
3
Osolíme, opepříme a promícháme.
4
Zavináče vyjmeme z nálevu a naservírujeme na hotový salát.
5
Obložíme listy salátu a dochutíme citrónovou šťávou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

317
kcal

1325
kJ

Makroživiny

0511162227 22.51 g13.33 g18.42 g3.74 g B S T Vl
Bílkoviny:22.51 g
Sacharidy:13.33 g
Tuky:18.42 g
Vláknina:3.74 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
2.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.9
kcal

cholesterol
91
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.51 g) Sacharidy (13.33 g) Tuky (18.42 g) Vláknina (3.74 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29.1 %) Sacharidy (17.2 %) Tuky (51.3 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.