Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Žito propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V hrnci s mírně solenou vodou je vaříme 30 minut.
3
Na pánvi s olejem orestujeme na kostičky nakrájené tofu společně se zeleninou.
4
Ochutíme sójovou omáčkou.
5
Uvařené žito scedíme a přimícháme do směsi tofu a zeleniny.
6
Dusíme necelou minutu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

817
kcal

3416
kJ

Makroživiny

0306080110140 29.97 g113.82 g22.29 g20.38 g B S T Vl
Bílkoviny:29.97 g
Sacharidy:113.82 g
Tuky:22.29 g
Vláknina:20.38 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
27.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.97 g) Sacharidy (113.82 g) Tuky (22.29 g) Vláknina (20.38 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.9 %) Sacharidy (56.5 %) Tuky (23.8 %) Vláknina (4.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.