Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový salát s avokádem a vejcem

Zeleninový salát s avokádem a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme na hnilíčku a necháme vychladnout.
2
Zeleninu omyjeme, nakrájíme a vložíme do mísy.
3
Bagetku orestujeme nasucho z obou stran na rozpálené pánvi.
4
Na bagetu přidáme oloupané a rozkrojené vejce.
5
Osolíme a opepříme.
6
Přikryjeme pokličkou a necháme mírně zapéct.
7
Poté je přemístíme na salát a ozdobíme koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

293
kcal

1224
kJ

Makroživiny

059141823 10.18 g15.79 g19.32 g7.39 g B S T Vl
Bílkoviny:10.18 g
Sacharidy:15.79 g
Tuky:19.32 g
Vláknina:7.39 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
3.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.77
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.18 g) Sacharidy (15.79 g) Tuky (19.32 g) Vláknina (7.39 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.3 %) Sacharidy (22.2 %) Tuky (58.5 %) Vláknina (5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.