Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový salát s červenou řepou

Zeleninový salát s červenou řepou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Rajčátka a řepu očistíme, nakrájíme a smícháme s prolisovaným česnekem, olivovým olejem, balsamikovým octem, medem, solí a pepřem.
2
Směs pečeme v alobalu cca 20-30 minut na 200°C.
3
Na talíř naservírujeme omyté listy rukoly a špenátu s upečenou směsí rajčat a řepy.
4
Vše dozdobíme mandlemi a kozím sýrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

705
kcal

2951
kJ

Makroživiny

01225375062 32.52 g21.9 g52.05 g9.56 g B S T Vl
Bílkoviny:32.52 g
Sacharidy:21.9 g
Tuky:52.05 g
Vláknina:9.56 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
6.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
5.2
kcal

cholesterol
53.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.52 g) Sacharidy (21.9 g) Tuky (52.05 g) Vláknina (9.56 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19 %) Sacharidy (12.8 %) Tuky (65.5 %) Vláknina (2.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.