Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový salát s lososem, vejcem a parmezánem

Zeleninový salát s lososem, vejcem a parmezánem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Zeleninu omyjeme a nakrájíme.
2
Vložíme do mísy, zakápneme lněným olejem a promícháme.
3
Příprava lososa: Filet osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky.
4
Vložíme na rozpálenou pánev s olejem a osmažíme z obou stran dozlatova.
5
Příprava vejce: Vejce vaříme ve vodě 10 minut.
6
Oloupeme a rozkrojíme.
7
V misce salát ochutíme nastrouhaným parmezánem.
8
Podáváme ozdobený bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

351
kcal

1470
kJ

Makroživiny

0714212835 29.51 g10.07 g20.42 g4.67 g B S T Vl
Bílkoviny:29.51 g
Sacharidy:10.07 g
Tuky:20.42 g
Vláknina:4.67 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
1.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
74.2
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.51 g) Sacharidy (10.07 g) Tuky (20.42 g) Vláknina (4.67 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (34.4 %) Sacharidy (11.7 %) Tuky (51.3 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.