Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový salát s vejcem a krutóny

Zeleninový salát s vejcem a krutóny

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
2
Rohlík nakrájíme na kolečka, která opečeme na olivovém oleji dozlatova.
3
Listový salát omyjeme, natrháme na menší kusy.
4
V misce salát smícháme s nakrájeným vejcem a krutony.
5
Vše dochutíme solí, pepřem a bílým jogurtem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

270
kcal

1128
kJ

Makroživiny

048131721 11.09 g17.86 g16.54 g2.46 g B S T Vl
Bílkoviny:11.09 g
Sacharidy:17.86 g
Tuky:16.54 g
Vláknina:2.46 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
3.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.02
kcal

cholesterol
188
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.09 g) Sacharidy (17.86 g) Tuky (16.54 g) Vláknina (2.46 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.9 %) Sacharidy (27.2 %) Tuky (54.2 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.