Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový salát se sýrem fetta

Zeleninový salát se sýrem fetta

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Zeleninu omyjeme a nakrájíme.
2
V misce zeleninovou směs zakápneme lněným olejem, přidáme olivy a důkladně promícháme.
3
Salát dochutíme bazalkou, libečkem a špetkou soli.
4
Podáváme ozdobený sýrem fetta.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

381
kcal

1594
kJ

Makroživiny

0816233139 7.8 g11.9 g32.55 g4.64 g B S T Vl
Bílkoviny:7.8 g
Sacharidy:11.9 g
Tuky:32.55 g
Vláknina:4.64 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
27
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.8 g) Sacharidy (11.9 g) Tuky (32.55 g) Vláknina (4.64 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.5 %) Sacharidy (12.9 %) Tuky (76.2 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.