Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový vývar s treskou

Zeleninový vývar s treskou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A9 - Celer

Postup přípravy:

1
Na pánvi orestujeme solenou tresku.
2
Brambory a celer nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka.
3
V hrnci s olejem krátce orestujeme nakrájenou zeleninu.
4
Poté do hrnce přilijeme vodu, přidáme zeleninový bujón, sůl, kari a kurkumu.
5
Vaříme do změknutí zeleniny (přibližně 20 minut).
6
K hotovému vývaru přidáme restovanou tresku.
7
Polévku dozdobíme nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

179
kcal

749
kJ

Makroživiny

03691215 12.2 g7.79 g10.46 g2.47 g B S T Vl
Bílkoviny:12.2 g
Sacharidy:7.79 g
Tuky:10.46 g
Vláknina:2.47 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
36
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.2 g) Sacharidy (7.79 g) Tuky (10.46 g) Vláknina (2.47 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.9 %) Sacharidy (17.8 %) Tuky (51.5 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.